Kanaalmateriaal Spiro Luchtventilatie

Uw vaste leverancier van ventilatie producten te ver weg?

Als installatie- of klusbedrijf wilt u uw klanten tevreden hebben én houden. Uw klanten waarderen het als ze snel geholpen worden. Ook wil de klant dat alle producten die u installeert voldoen aan alle kwaliteitseisen en -normen. Vooral als er om de een of andere reden haast geboden is, wilt u een zo goed mogelijke service verlenen.

Herkent u ook deze situaties?

 • U bent bezig om ergens een ventilatiesysteem te installeren en u heeft extra spullen nodig, die u niet bij u heeft. Terug naar de zaak rijden zou te lang duren.
 • U heeft met spoed iets nodig voor een luchtbehandelingssysteem, maar de levertijd bij uw huidige leverancier duurt langer dan u wenst.
 • Uw huidige leverancier kan bepaalde producten die u wenst (weer) niet leveren.
 • U heeft iets aan maatwerk nodig, maar dit is bij uw huidige leverancier niet mogelijk.

Dit zijn allemaal dingen waar u als installatiebedrijf of klusbedrijf nu niet bepaald op zit te wachten. U wilt gewoon snel bij uw klant aan de slag kunnen, zonder dat u u zorgen hoeft te maken of u het werk wel binnen de afgesproken tijd kunt opleveren.

Voor al deze problemen biedt HTC Air Treatment Systems dé oplossing! Inzake luchtbehandeling én ventilatie kunt u op onze expertise vertrouwen. Daarnaast bieden wij u nog meer voordelen.

Onze voordelen op een rijtje

 • Desgewenst kunt u uw bestelling bij ons komen afhalen.
 • Uit ons eigen klanttevredenheidsonderzoek is gebleken, dat 56% van onze klanten juist voor ons kiest, omdat wij de meeste producten ruim op voorraad hebben en dus direct of tegen een korte levertijd kunnen leveren.
 • Uit datzelfde klanttevredenheidsonderzoek blijkt, dat 50% van onze klanten voor ons kiest vanwege de kwaliteit van onze producten en diensten én onze klantvriendelijkheid en service. Wij streven naar 100% service en zijn altijd bereid om voor u net een stap extra te zetten.
 • Wij bieden een breed assortiment van bijvoorbeeld spiromateriaal zoals spiraalbuizen en hulpstukken, tot ventilatoren, regelapparatuur en diverse soorten filters.
 • Maatwerk is mogelijk, vaak al binnen enkele werkdagen.
 • Onze producten hebben een scherpe prijs.
 • Kunt u niet weg van uw project, of heeft u geen tijd om naar Brunssum te komen? We kunnen uw bestelling verzenden, of wij bezorgen bij u, of desgewenst op de projectlocatie.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0031 (0)45 5119100 of mail ons op info@htcair.nl.

Wij werken graag met u samen!

Kortom, als u kiest voor HTC als uw leverancier op het gebied van producten rondom luchtbehandeling, ventilatie en afzuiging, dan  kiest u voor een betrouwbare partner, bij wie afspraak ook afspraak is. Daarnaast kunt u er gerust op zijn dat u de benodigde producten snel in huis of op locatie heeft. Eventuele zorgen dat u een project niet op tijd kunt opleveren omdat hiervoor niet alle producten op tijd bij u zijn, nemen wij graag van u weg. Een persoonlijke band met onze klanten vinden wij erg belangrijk. We helpen u graag om uw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bent u benieuwd wat we allemaal zoal meteen uit voorraad kunnen leveren? Neem dan gerust alvast een kijkje in onze webshop.

TOP