Onze bedrijfshistorie

In september 1999 richtten Audrey en Dick Hoogendam het bedrijf Hoogendam Trading Company op in Brunssum. Hoogendam Trading Company begon als een simpele handelsonderneming, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van diverse goederen.

"We begonnen met een kantoor aan huis, een lege slaapkamer was ons magazijn. Overdag verkochten wij de producten en 's avonds maakten wij de orders klaar".

Audrey Hoogendam, eigenaar

Als we kijken naar de huidige bedrijfssituatie, wordt al snel duidelijk dat er sinds de start in 1999 nogal wat veranderd is. Er is een groei gerealiseerd in het aantal klanten, producten, leveranciers en personeel. Het bedrijf is gedurende de jaren meerdere malen verhuisd naar een steeds ruimere vestiging.

Vanaf 2005 is Hoogendam Trading Company zich steeds meer gaan richten op HVAC (Heating, Ventilation, AirConditioning). Daarnaast werd eind 2006 het eigen productiebedrijf gestart. Hier worden vandaag de dag een aantal belangrijke producten uit het programma geproduceerd. De eigen productie heeft de kracht en flexibiliteit gegeven om steeds verder te kunnen groeien.

Dankzij een trouwe klantenkring, goede toeleveranciers en de inzet van onze medewerkers is het mogelijk geweest om onze huidige marktpositie op te bouwen.

bedrijfsfoto

Bedrijfsbeleid

 • Wij handelen volgens de wetten van de landen waar we operationeel zijn.
 • Wij nemen niet deel aan illegale activiteiten van welke aard ook.
 • Wij zullen geen informatie vervalsen.
 • Onze financiële administratie geeft nauwkeurig de transacties van ons bedrijf weer in overeenstemming met de geldende wetgeving en andere overheidsvoorschriften.
 • In al onze activiteiten proberen we aan de behoeften van onze klanten te voldoen en langdurige relaties te creëren.
 • De kwaliteit van onze diensten en producten is van het allergrootste belang voor ons.
 • Wij respecteren de eigendomsrechten van anderen zoals beschreven in octrooien copyrights, handelsmerken en industriële ontwerpen.

Milieubeleid

 • We zijn ons bewust van en betrokken bij het welzijn van het milieu om ons heen.
 • We streven ernaar alle recycleerbare materialen in onze kantoren te recycleren.
 • Wanneer we geconfronteerd worden met een optie om te kiezen tussen milieuvriendelijke en minder milieuvriendelijke producten, zullen wij de voorkeur geven aan milieuvriendelijke producten.
 • Respect voor het milieu betekent voor ons dat we in elk van onze besluiten rekening houden met de directe en indirecte gevolgen van onze activiteiten op onze natuurlijke en menselijke omgeving.

Veel bestanden die u op de website van HTCAir.nl kunt downloaden zijn pdf-bestanden. Om die te openen heeft u het programma Adobe Acrobat Reader nodig. De meeste computers hebben dit programma. Als dat bij u niet zo is, dan kunt u het gratis downloaden bij AdobeDeze link gaat naar een externe url

TOP