In een gezonde en hygiënische ruimte uw passie uitvoeren?

luchtkwaliteit
Het aanbod van sportscholen en sporthallen is tegenwoordig zeer divers. Hier komen veel mensen samen, die graag in schone lucht willen sporten. De kwaliteit van de luchtventilatie- en filtratiesystemen in grote fitnessruimtes laat echter vaak te wensen over. Hierdoor kunnen talrijke problemen de kop opsteken, zowel voor de sporters als de schoonmaakploeg. Om onze spieren te activeren tijdens het trainen, heeft ons lichaam namelijk meer zuurstof nodig. Als echter de luchtkwaliteit niet goed is, blijft succes in de fitness vaak uit. HTC Air Treatment Systems biedt voor dit probleem dé oplossing.

Herkent u ook deze situaties?

  • Minder goede luchtkwaliteit: de binnenlucht wordt niet of niet genoeg gecirculeerd. Hierdoor wordt ademhalen tijdens het sporten moeilijker.
  • Hoog CO2 gehalte: als er niet goed geventileerd wordt, gaat het CO2 gehalte omhoog. Dit kan voor concentratieproblemen en gezondheidsklachten zorgen.
  • Minder aangename geur: minder aangename lichaamsgeurtjes zijn niet ongebruikelijk.
  • Stoffige toestellen: door een slechte luchtkwaliteit zet het stof zich sneller vast op de opper­vlakken en de toestellen. Hierdoor wekt uw locatie een onhygiënische indruk.
  • Strakke spieren: ons lichaam heeft meer zuurstof nodig tijdens het sporten.

Verbeter de luchtkwaliteit

Omdat uw klanten en uw imago zo belangrijk voor u zijn, is een goede lucht kwaliteit in uw fitnesscentrum / sporthal noodzakelijk. Niet alleen in de ruimtes waar gesport wordt, dient schone lucht te zijn, maar ook de doucheruimtes dienen voorzien te zijn van een goed ventilatie systeem. Ook de overheid legt bepaalde normen op, waaraan de kwaliteit van de lucht in uw ruimtes aan moet voldoen.

Daarom kunt u inzake lucht behandeling en ventilatie vertrouwen op de expertise van HTC Air Treatment Systems. Wij leveren namelijk filters, luchtbehandelingskasten en alle toebehoren die zorgen voor een schone lucht in uw ruimtes. Wij beschikken eveneens over dataloggers waarmee wij constant uw luchtkwaliteit kunnen monitoren.

Wilt u ook weten hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Direct antwoord op uw vragen via 0031 (0)45 5119100 of mail ons op info@htcair.nl.

Voordelen van onze ventilatiesystemen

Zodoende levert de verbetering van de luchtkwaliteit in fitnesscentra en sporthallen met een goed ventilatiesysteem veel voordelen op, zoals:

  • Vlottere workout: een zuivere en schone lucht­stroom helpt ons lichaam namelijk om de extra zuurstof op te nemen die nodig is tijdens een intense work-out. Vervolgens worden we fitter en alerter.
  • Gezonde en schone lucht: bij een goede filtering worden bacteriën, schimmels, sporen en pollen tegengehouden. U biedt hierdoor een gezonde sport- én werkomgeving voor uw klanten en uw medewerkers. Een bijkomend positief effect is dat het frisser ruikt.
  • Geldbesparing: een "slimme luchtstroom" helpt ook om de temperatuur binnen op peil te houden. Vervolgens zijn een comfortabele omgeving én een lagere energierekening het resultaat.
  • Tevreden bezoekers: omdat de luchtkwaliteit in uw sportschool of sporthal goed is, voelen de sporters zich prettiger en zullen ze niet naar een ander fitnesscentrum of een andere sporthal overstappen, omdat daar de luchtkwaliteit beter is. U krijgt hierdoor een goede reputatie.
  • Minder stof: de toestellen hoeven minder afgestoft te worden, aangezien er veel minder stof in de lucht hangt. Uw locatie ziet er dus schoner en hygiënischer uit.

Filtratie zorgt voor
70%
minder stofdeeltjes in uw ruimte dan zonder filtratie

Wij streven naar
100%
klanttevredenheid

TOP